Доставка

Способи доставки:

  • Нова Пошта
  • Кур’єрська доставка Нової Пошти
  • Укрпошта (тільки для міжнародних відправлень) 

Стандартні терміни відправки замовлення 2-4 робочих дні з моменту оплати/передплати замовлення (у випадку форс-мажору можливі затримки 1-3 робочих дні, про які менеджер повідомить завчасно). Працюємо переважно з «Новою поштою».

Відправлення замовлень здійснюється з понеділка по п’ятницю після 16:00.

Обов’язково перевіряйте товар на відділенні Нової Пошти. Зберігайте оригінальне пакування, бірки на одязі та бланк-заяву для можливості обміну/повернення товару. Звертаємо Вашу увагу, що відповідно до Закону України, нижня білизна (в тому числі боді),  купальники, панчішно-шкарпеткові вироби не підлягають поверненню та обміну. Повернення нижньої білизни (в тому числі боді) і купальників можливе тільки через невідповідність товару замовленню, неналежну якість, неповну комплектацію, які необхідно зафіксувати на відділенні Нової Пошти. 

Повідомлення з номером товарно-транспортної накладної Ви отримаєте від менеджера за допомогою месенджера, який прив’язаний до номеру телефону, що вказаний у замовленні. 

УВАГА! Термін зберігання посилок на Новій Пошті 7 днів, після чого здійснюється автоматичне повернення (згідно з угодою з компанією «Нова Пошта»). Вартість доставки формується компанією перевізником та оплачується Вами при отриманні замовлення. Вона залежить від обраного способу оплати та отримання посилки.

Міжнародна доставка

У зв’язку з військовою агресією проти України інтернет-магазин “Littleviksi” не співпрацює і не надає послуг громадянам росії та білорусі.
Відправку здійснюємо переважно Укрпоштою або Новою Поштою. Стандартні терміни доставки – 14-21 день. Вартість доставки за тарифами перевізника в залежності від країни та ваги посилки. При міжнародному замовленні доставка додається до вартості товару та оплачується завчасно в повному обсязі.

Не соромтеся звертатися до нас із будь-якими запитаннями та пропозиціями

Нам потрібна лише пара годин! Ми відповімо Вам одразу ж, як надійде запит.

Якщо Вам потрібна консультація, залиште заявку і з Вами зв’яжеться спеціаліст, який надасть відповіді на Ваші запитання.

Купон на знижки

Якщо у Вас є купон на знижки, то ви зможете його ввести у Кошику, або на сторінці Оформлення замовлення. Слідкуйте за нами у Instagram, там багато цікавого!